Garantált programok a hét minden napjára

A Gyulára látogató vendégeknek a pihenés mellé a városi Tourinform iroda mindennapra összeállított valami aktív ismeretterjesztő programot is. A garantált programokról a Kossuth u 5 szám alatt található irodában kaphatnak bővebb tájékoztatást. Íme egy kis kedvcsináló a kellemes időtöltéshez.
Hétfőn és Pénteken este 7 órától idegenvezető által kalauzolt városnéző körsétán vehetnek részt az érdeklődők, hiszen a város számos érdekességet tartogat és bővelkedik látnivalókban. A program a Visit Gyula carddal rendelkezőknek ingyenes.
Nyári szezonban hetente 3 alkalommal hétfőn, szerdán és pénteken kisvonattal utazva eljuthatnak Szanazugba ahol hangulatos éjszakai hajózáson vehetnek részt a romantikára vagy éppen kalandra vágyó utazók.
A kalandokra nyitott turistákat a hét minden napján várja a Tourinform iroda alatt található kaland pince, ahonnan 60 perc alatt kell kiszabadulni különböző logikai feladatok megoldásával.
Ha már Gyulán járnak mindenképp érdemes ellátogatni Békéscsabára ahol a Mukácsy múzeumban megcsodálhatják a festő számos remekművet is

Hagy egy megjegyzést